KOTI    ARTISTI      VISIO     STUDIO      VIDEOS      SHOP    MUSIC    PRESS   WEB   INFO        ENGLISH

 

MUSIIKIN YDIN

 

Tätä sivua ei alunperin ole suunniteltu mukaan, mutta tästä muodostuikin se tärkein sivu, koko musiikin ydin.

 

Uni: Unessa oli koululuokan (yläaste). Olin itse yksi oppilaista. Musiikin tunti oli meneillään ja luokka oli 'normaalin levoton'. Yksi oppilaista, joka oli pieni kooltaan ja jota ei pidetty mitenkään musiikillisesti lahjakkaana, sai vuoron esittää valmistelemansa kappaleen. Ketään luokassa ei tuntunut kiinnostavan hänen esityksensä. Hän ottaessa esille kornettiansa (trumpetin näköinen soitin) minäkin ajattelin, ettei hän saa varmaan edes ääntä kuuluviin koko soittimesta. Hän kuitenkin alkoi soittaa. En heti tuntenut melodiaa, mutta hän soitti hämmästyttävän hyvin, ei ehkä kaikkien sääntöjen mukaisesti, mutta persoonallisesti ja mielenkiintoisesti. Luokka hiljeni. Kaikki kuuntelivat hänen soittoaan, mikä kasvoi kasvamistaan. Sitten tunnistin melodian, se kertoi Jeesuksen rististä. Yllättävä valinta häneltä! Soitto vain kasvoi ja voimistui, kunnes se loppui koko luokan ollessa ihmeissään ja haltioituneina. Millainen esitys!

 

 

KAIKEN TARKOITUS

 

Tämän unen kautta haluan sanoa sinulle että vaikka sinun soittotaitosi tai laulutaitosi ei olisikaan maailman parasta tai ystäväsi eivät arvosta sinua musiikintekijänä niin Jumala voi tehdä ihmeen, kun annat itsesi ja taitosi Hänelle. Kun Hän siunaa sinut ja musiikkisi, se saa kokonaan uuden ulottuvuuden. Siitä tulee jotain ihmeellistä ja persoonallista. Vaikka kappaleesi eivät päätyisikään levylle, saat olla viemässä maailman kaikkeuden tärkeintä sanomaa eteenpäin. Sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta ja Hänen ristintyöstään meidän edestämme.

 

EI IHAN TAVALLINEN ILTA

 

Olin itse aikaisemmin radio DJ (juonsin listaohjelmia) sekä järjestin raveja, nuorisodiskoja ja konsertteja. Olin yksi omistajista menestyvässä club ravintolassa, jossa toimin myös DJ:nä. Siihen aikaan omistin Suomen suurimman yksityisen äänilevykokoelman (yli 45 000 levyä), kunnes jotain tapahtui. Joulukuussa -89, tavallisen DJ illan jälkeen, polvistuin tuon ravintolan lattialle. Rukoilin yksinäni DJ-kopissa. Tunnustin syntini ja pyysin Jeesusta tulemaan sydämeeni.

 

 

180° YMPÄRI

 

Kaikki muuttui tuon illan jälkeen: En enää omista Suomen suurinta levykokoelmaa, en ole enää osakkaana ravintolassa, en enää järjestä nuorisodiskoja jne. Myös oman firmani, Hitsound Oy:n (perustettu jo 1988), halusin antaa Jumalalle. Hitsound Oy haluaa julkaisujensa kautta viedä sanomaa "vanhasta, karusta rististä", kannustaa niitä muusikoita ja artisteja, jotka ovat maallisen kunnian ja menestyksen sijaan valinneet kaidan tien, menemään eteenpäin "ristin tiellä".

 

Ole siunattu!

 

H.Joki, Hitsound Oy                                                     

 

 

KOTI    ARTISTI      VISIO      STUDIO      VIDEOS     SHOP     MUSIC    PRESS   WEB   INFO        ENGLISH