Mia Joki Cd 'Uskollinen''

KOTI    ARTISTI      VISIO      STUDIO     SHOP      MUSIC    PRESS    WEB    INFO         ENGLISH

CD MIA JOKI

Uskollinen

TAUSTAA...

Elämä on liian lyhyt, odottaaksemme liian kauan, antaaksemme unelmien valua hukkaan. Tämä albumi on yksi suuri täyttymys, joka sai elämän maaliskuussa 2020. Mukaan valittiin koskettavimmat, ihmisen sydäntä ja sielua kohtaavat kappaleet, joita tuottaja on hionut satoja tunteja. Tästä levystä tulee sellainen, mikä tulee kohti!   

JULKAISUAJANKOHTA

Hitsound Oy julkaisi järjestyksessä kahdeksannen albumin Mia Joen sävellyksistä lauantaina 7.3.2020 klo 17 Toijalan sydämessä, seurakuntatalon yläsalissa. 

ALBUMI

Albumi oli saatavana ensikertaa julkaisukonsertissa, nyt Net Shopistamme. Hitsound julkaisee albumin sekä CD:nä, että ladattavana versiona Spotify:ssa jne. Latauslinkki löytyy Net Shopista.

MUSIIKKITYYLI

Tunteiden ja musiikkityylien kirjo vaihtelee CD:n alkumetreitä sen loppuun saakka. Israelilainen kansanmusiikki soi omassa lempikappaleessani 'Halleluja'. Reggae tahdittaa kappaletta 'Sinun on taivas ja maa'. Auringon kuultama balladi 'Uskollinen' saa kuulijan unohtamaan murheensa ja heittäytymään Luojansa käsivarsille. Romanttista tunnelmaa ja latinalaisia kitaroita komppaavat rakkauskappaleet 'Lahja Jumalan' ja 'Olet ihana'. Iloa ja onnellisuutta tihkuvat rytmikkäät kappaleet 'Herra Sua kiittää saan' ja ' Kuka sua rakastaa'. Kaikki päättyy kappaleeseen, jossa ihminen kohtaa Jumalansa, tämä kappale on nimeltään 'Armoistuin, jonka Jeesuksen puutarhahaudalla kuvatusta musiikkivideosta myös CD:n kansimateriaalit on tehty.  

CD:N KAPPALEET

1. Kuka sua rakastaa 3:54

2. Herra Sua kiittää saan 4:12

3. Kiittää mä saan 3:45

4. Halleluja 4:07

5. Kruunataan 4:27

6. Sinun on taivas ja maa 4:36

7. Olet ihana 5:08

8. Lahja Jumalan 3:25

9. Iankaikkisen elämän 3:45

10. Uskollinen 4:52

11. Armoistuin 6:47

UUTUUS CD:n MUSIIKKIVIDEOITA

Hitsoundin julkaisemia kappaleita on nyt ladattu Youtubessa yli 84 000 kertaa. YouTubesta löytyy myös muutama tulevan albumin kappale. Levyn tunnelmaan pääsee näillä musavideoilla:

'HALLELUJA'

'SINUN ON TAIVAS JA MAA'

'KIITTÄÄ MÄ SAAN'

'USKOLLINEN'

CD:N NIMI

Media antaa meille hurjan kuvan siitä, millaisessa ajassa elämme. Mutta se ei tukahduta kristittyjen toivoa ja iloa, koska tiedämme, kuka on voittanut maailman. Nyt meiltä kysytään vain uskollisuutta... '’Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun.’' Ilm. 2:10

INFOA

Tykkää ja seuraa CD:n julkaisukonserttia ja muita esiintymisiä: FACEBOOKISSA

Keikoilla kuullaan ja nähdään musavideoina CD:n kappaleita: MIAN KEIKKAKALENTERI

 

 

 

 

 

 SINGLE     BIO      BIO PDF                                                                                             ALKUUN

KOTI    ARTISTI     VISIO     STUDIO     SHOP     MUSIC   PRESS   WEB   INFO      ENGLISH