KOTI    ARTISTI    VISIO    STUDIO    SHOP    MUSIC    PRESS    WEB    INFO      ENGLISH

BIO

 

Seitsemän yhtyeeseen kuuluu kuusi eri-ikäistä naista Toijalasta, Viialasta ja Tampereelta. Marja Pihlaja on kuoronjohtaja Toijalasta, Maija, Maiju, Sini ja Säde laulavat nuorten lauluryhmässä ja Mia Joki on laulaja/lauluntekijä Tampereelta.

Yhtyeen laulajia yhdistää rakkaus Häneen, jota kuvataan levyn jokaisella kappaleella: Luojana, Kuninkaana, auttajana, tienä, totuutena ja suurena rakkautena.

Ryhmä haluaa viedä toivon evankeliumia eri paikkoihin ja tavoittaa eri ikäryhmiä.

Miksi yhtyeen nimi on Seitsemän, vaikka siinä on kuusi jäsentä? Aamulehti kirjoitti osuvasti yhtyeestä otsikolla 'Taivaan seitsemäs Jäsen'.

Synty

 

Seitsemän yhtye kertoo: "Halusimme tehdä levyn, joka toisi kaikessa esiin vain ja ainoastaan Hänet. Jumalan Pojan. Hän antoi lahjaksi taidon soittaa ja laulaa, nyt tahdomme käyttää lahjamme Hänen kunniakseen."

Halusimme koota ryhmän, jossa ihmiset olisivat tosissaan levyn päähenkilön suhteen. Erilaisia ja eri-ikäisiä ihmisiä, joilla yhdistävänä tekijänä olisi halu kantaa valosoihtua pimeässä maailmassa. Niin kuin Hän sanoi: ‘Te olette maailman valkeus’. Se valo ei tule meistä itsestämme, vaan Hänestä, joka asuu sydämissämme. Emme halunneet koota yhtyettä, jossa kaikki olisivat 'täynnä itseään', vaan yhtyeen, jossa Jeesus saisi kunniaa ja tilaa toimia meidän kauttamme.

Viimein rukouksiimme vastattiin ja koossa oli neljä nuorta nuorten lauluryhmästä: Maiju Järvinen, Sini Roininen, Maija Meskanen ja Säde Hakala, sekä kuoronjohtaja Marja Pihlaja. Syntyi Seitsemän -yhtye. Yhtyeen nimi oli jo tiedossa ennen ryhmän löytymistä, joten luku osui nappiin, kun laskettiin 'Hänet' mukaan, kuten Aamulehti kirjoitti.

Levyä tehtiin useita kuukausia. Joka tilanteessa rukoiltiin, että Jumala johtaisi koko projektia ja niin johtikin, sen tiesi lopputuloksesta. Kun kuuntelimme valmista masteria, kyyneleet nousi silmiin: Hän oli läsnä tällä CD:llä.

 

          TAKAISIN                                                                                                             ALKUUN

 

KOTI    ARTISTI    VISIO    STUDIO    SHOP    MUSIC    PRESS    WEB    INFO      ENGLISH