KOTI    ARTISTI     VISIO      STUDIO      VIDEOS      SHOP      MUSIC    PRESS    WEB    INFO           ENGLISH

     

HITSOUND ARTISTI 

MIA JOKI


Albumit:

Voice Of God 'Uusi sydän'

Siskot 'Hyvää Joulua'

Seitsemän 'Hän'          

Mia Joki 'What Is Love About         

Mia Joki 'Kuin kyyhkynen'

Mia Joki 'Aamuruskon maa'

Mia Joki & Gospel Riders 'Sulle valmis'

Mia Joki  'Uskollinen'

 

 

 

 

 

Mia Joen sävellyksistä on ilmestynyt vuoteen 2020 mennessä 7 täysipitkää albumia, 6 CD-singleä ja musiikkivideo DVD.  Mian musiikkia ollaan kuultu yli 750 eri tilaisuudessa  ja konsertissa ympäri Suomea sekä eri radioasemilla ja TV:ssä. Tämä säveltäjä, sanoittaja, laulaja kertoo musiikkinsa kautta maailmalle suurta sanomaa.

 

Mia on luonnonlahjakkuus säveltäjänä ja sanoittajana. Lapsuuden ajan pianotunteja ja kuoroharrastusta lukuunottamatta, hän on ottanut laulu- ja teoriatunteja vasta levytettyään 4 täyspitkää albumia.

Musiikki on kuulunut tärkeänä osana Mian lapsuuteen ja nuoruuteen. Mian edesmennyt isoisä oli ensiviulisti kaupunginorkesterissa. Mian itse sai kasvaa koko lapsuutensa ja nuoruutensa kodissa, jossa taide oli voimakas elementti jokapäiväisessä elämässä, koska Mian isä, Olli Joki, on monilahjakkuus musiikin ja taiteen aloilla.

5-vuotiaana Mia sai puolitoista oktaavisen Casion 'syntikan' lahjaksi, siitä kaikki alkoi.

Tärkein syy Mialla säveltämiseen ja musiikin tekoon on hänen uskonsa Jeesukseen.

   

 

Laulaja ja lauluntekijä

 

Mia säveltää hyvin erikoislaatuisella tavalla. Hänen esim. kävellessään tai ajaessaan autoa sävel alkaa soimaan hänen mielessään, jolloin hänen on kiiruhdettava lähimmän soittimen ääreen ja kirjoitettava melodia ylös. Joskus sama sävelmä voi tulla uudestaankin, mutta yleensä vain kerran; siksi se täytyy pian kirjoittaa muistiin. Vaikka Mia osaa lukea nuotteja, hän käyttää omia sävel ja -sointumerkkejä, joita ulkopuolisen on vaikea ymmärtää. Joskus Mia säveltää ihan perinteisestikin pianon ääressä.

 

15-vuotiaana Mia vietti vuoden yksinään Espanjassa. Siitä syy varmasti siihen, miksi useissa hänen lauluissaan on kuultavissa latinalaisvaikutteita.

 

Hitsound halusi julkaista Mian ensimmäisen soololevyn jo vuosia sitten, mutta tyttö itse halusikin julkaista musiikkia yhdessä muiden kanssa; ensin kaksi Cd:tä yhdessä siskojensa kanssa, sitten Cd:n Seitsemän -yhtyeen kanssa. Vasta vuonna 2004 ilmestyi Mian oma soololevy 'What Is Love About', jota seurasi toinen sooloalbumi 'Kuin kyyhkynen', ja sitten 7 vuoden tauon jälkeen kuudes täyspitkä albumi 'Aamuruskon maa'. Eri singleversioita on julkaistu kuusi. Musiikkivideo DVD julkaisu oli 8.9.2015. Seitsemäs albumi, mikä tehtiin yhdessä Gospel Riderssin kanssa, julkaistiin vuonna  2016.

Maaliskuussa 2020 julkaistaan uusi, raikas, loppuun asti viimeistelty albumi: Mia Joki 'Uskollinen', mikä tullaan julkaisemaan sekä netissä, että fyysisenä CD:nä.

Jos Herra suo, vuoden 2020 aikana olisi toiveissa julkaista myös  'Best of' kokoelma!

 

 

Mia kertoo musiikistaan:

'Kun yhdistää musiikkiin hengellisen puolen ja elää todeksi mitä laulaa, musiikista tulee elävä  kokonaisuus, mikä välittyy suoraan laulajalta kuulijalle, sydämeltä sydämelle.'

 

         

       lue lisää...  www.miajoki.com

KOTI     ARTISTI      VISIO      STUDIO      SHOP      MUSIC    PRESS    WEB   INFO        ENGLISH